6.-9.7.2023 – 69. Celoslovenský zraz KST – Lozorno

6.-9.7.2023 – 69. Celoslovenský zraz KST – Lozorno

6.7 – štyria turisti (Slavo, Miro, Alena a Vierka) autíčkom a štyrmi kolami sme cestovali do Devínskej Novej Vsi, kde sme mali ubytovanie v ubytovni OPIMUM. Po prevzatí izieb, sme si sa dali na kola a cyklo-chodníkom okolo rieky Moravy sme sa dostali na Devín. Malé občerstvenie pri sútoku riek Moravy a Dunaja. Cestou sme si pozreli aj náučný chodník venovaný histórii socialistický útekov na druhú stranu rieky Moravy. Dĺžka trasy 12 km.

7.7 – Po chutných raňajkách sme sa vydali na celodennú túru. Devínska Nová Ves – Cyklo most slobody – zámok Schlosshof – Hainburg – Bratislava – Karlová Ves – Devín – Devínska Nová Ves. Dĺžka trasy 62 km.

8.7. – autom do Lozorna, parkovanie pri vodnej nádrži Lozorno. Cyklo chodníkom lesmi Malých Karpát. Vysoká teplota, až 32 st. C nás prinútila sa aj niekoľko krát okúpať v miestnych vodných nádržiach. Dĺžka trasy 12 km. Večer sme sa zúčastnili slávnostného ukončenia letného zrazu turistov, kde nám v závere bola odovzdaná štandarda pre náš LZ turistov 2024.